8 Eylül 2011 Perşembe

Hacker grubu 11 Eylülde saldırmayı planlıyor.


Team Poison adlı hacker grubu, 11 Eylül saldırları konusunda ABD devletini protesto etmeye hazırlanan aktivistleri devlet birimlerine saldırı yaparak destekleyeceğine söz verdi.
Hacker grubu, belge paylaşım sitesi Pastebin’de yayımladıkları Op911 (Operation 911) başlıklı bir mesajla, komplo teorisyenlerinin en sevdikleri konu olan “11 Eylül saldırılarının ardında içeriden güçler vardı” konulu paranoyaya destek vereceklerini duyurdu.
“11/9/2011 tarihi, 11 Eylül’ün 10. yıldönümü olacak. İnsanların telefonlarına sarılıp binlerce masum insanın ölümüne sebep olan, “içeriden destekli olarak yapılan işi” protesto etmelerini umuyoruz”. Mesajda Beyaz Saray telefonlarının yanı sıra Libya, Afganistan gibi ülkelerdeki ABD birimlerinin numaraları verilmiş. Telefonda insanların söylemeleri istenen cümlenin formatı ise şöyle:
Sevgili ABD, sizin 11/9′uzunuzu  biz 7/24 yaşıyoruz. Sevgiler, (burada ABD tarafından bombalanan bir ülkenin adı söyleniyor; örneğin: Sevgili ABD, sizin 11/9′uzunuzu  biz 7/24 yaşıyoruz. SevgilerSevgiler, Irak)
Team Poison adına mesajı yazan Trick kod adlı üye, bu telefonları sürekli aramanın bir DoS saldırısı gibi sonuç vereceğini, ancak bilgisayar sistemleri yerine telefon santrallerini çökerteceğini açıklamış. Belki Team Poison ilkini kendisi halleder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder